Open huis mortuarium Odijk op 5 november van 15.00 tot 16.00 uur

Het mortuarium achter de St. Nicolaaskerk in Odijk is vanaf heden weer beschikbaar voor opbaring. De afgelopen weken was het mortuarium gesloten vanwege een opknapbeurt. Via Madeleine Uitvaartzorg en Miltenburg Uitvaartverzorging hebben dit laten uitvoeren in opdracht van de kerk.

Afgelopen zondagochtend, 30 oktober, konden de kerkbezoekers na afloop van de viering al even een kijkje nemen in het mortuarium. “De reacties waren positief,” aldus Madeleine Groenhof van Via Madeleine Uitvaartzorg. “De twee 24-uurs kamers hebben elk een heel eigen uitstraling gekregen. De rechterkamer heeft de katholieke uitstraling behouden en de linkerkamer is nu heel eigentijds en neutraal ingericht. Het mortuarium is nu meer toegankelijk voor iedereen die graag een opbaring wil hebben in een ruimte waar je als nabestaanden 24-ur per dag bij de overledene langs kunt gaan.”

Open huis en nieuwe naam
Volgende week zaterdag, 5 november van 15.00 tot 16.00 uur, krijgen alle bewoners uit de omgeving de gelegenheid om tijdens het Open Huis een kijkje te nemen in het opgeknapte mortuarium. “De nieuwe naam voor het mortuarium wordt dan ook bekend gemaakt,” aldus Jeanette Noordhof-Enthoven van Miltenburg Uitvaartverzorging. “We hebben verassend veel inzendingen gekregen voor het bedenken van een nieuwe naam voor het mortuarium. Het waren er zelfs zoveel dat we de beide kamers ook een naam hebben gegeven. Welke dit geworden zijn, maken we tijdens het Open Huis van a.s. zaterdag bekend. Dus komt allen.”
Voor meer informatie over het mortuarium in Odijk kunt u contact opnemen met Jeanette Noordhof-Enthoven via t. (030) 656 31 62 of uitvaart@miltenburguv.nl of met Madeleine Groenhof via m. 06 – 127 687 23 of info@viamadeleine.nl