Samen met u

Samen met u vorm, inhoud en uitvoering geven aan een passend afscheid. Dat is wat mij drijft en wat u van mij mag verwachten.

Door vragen te stellen en goed te luisteren probeer ik helder te krijgen wat uw wensen en verwachtingen zijn. Op basis daarvan adviseer ik u over de verschillende mogelijkheden op het gebied van begraven of cremeren, opbaren, condoleances, afscheid locaties, kaarten, vervoer enz. Ook als u minder traditionele wensen heeft, zoals een energie-neutrale uitvaart of een graf in de natuur kan ik u daarbij helpen. U kunt ook contact met mij opnemen als u zelf, tijdens uw leven, al wil nadenken over uw afscheid en u alvast uw wensen daaromtrent vast wil leggen.

Wilt u een uitvaart Via Madeleine regelen of alvast uw eigen uitvaartwensen vastleggen? Neem dan contact met mij op.